Barion Pixel

Személyes Támogatás

Találkozz velem személyesen!

Napjainkban üdvözlendően „divattá vált”, így nagyon sokan keresik a személyes találkozás lehetőségét, ezért összefoglalom, hogy “élőben” milyen fórumokon találkozhatsz velem:

Személyes támogatás:

Személyes találkozás esetén az alábbi módszerrel tudok Neked/Nektek segíteni:

Párkapcsolati koordináció

Ha nem szeretnéd/nem szeretnétek hosszúra nyújtani a stratégiai és taktikai eszközök megismerésének folyamatát, lehetőség van a konfliktus/kétség/probléma irányított megbeszélésére, amelynek célja, hogy Te magad felismerésre jussál vagy Te és a párod megértsétek egymást. Én párkapcsolat koordinátorként kívülről megláttatom Veled a problémát és a megoldáshoz juttatlak, illetőleg erőforrásaitok, céljaitok megláttatása mellett addig “beszéltetlek” Benneteket az adott problémáról, amíg mindannyian úgy érezzük, hogy közelebb kerültek az álláspontok egymáshoz. A folyamat végén általában sikerül olyan megállapodást kötni, amelyet mindketten meg tudtok tartani, és a korábbi problémátok ezáltal – a közöttetek létrejövő megfelelő kommunikáció eredményeként – megoldódik.

A személyes támogatás soha nem csak az én szakértői munkámat jelenti, a Te hozzáállásod és munkád is jelentősen befolyásolja a találkozások sikerét. Én mindent megteszek, hogy sikerüljön megoldást találnunk, és ezt a hozzáállást minden kedves hozzám fordulótól is elvárom. Így lesz a végeredmény olyan, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Amennyiben szükségesnek látszik, esettől függően egyéni terapeutával együttműködve dolgozom.

Bejelentkezés előtti fontos tudnivalók:

Nem bárkivel, kizárólag csak felkészült, együttműködni hajlandó egyénekkel dolgozom együtt. Fontos a régi szemüveget lecserélve ránézni a párkapcsolati problémákra. Akkor születik megoldás, ha az érintett megérti és megtalálja a probléma gyökerét és nézőpontot vált. Mindezt célzott tanulással, olvasással, gyakorlatok alkalmazásával lehet elérni, egyénre igazított tematika és időkeret szerint. Ezt nem lehet megspórolni néhány találkozással. Ez egy munka, ami Rád, Rátok vár, mielőtt bejelentkeztek hozzám.

Miért érdemes személyesen találkoznod velem?

Azért, mert nem vagyok érintett az ügyben és kívülről, független nézőpontból tudok tekinteni a problémára.

Mennyibe kerül?

A koordináció díja alkalmanként
10.000 Ft/alkalom, az alkalom hossza 1 óra.

3-5 fős csoportok részére:

6.000 Ft/alkalom, az alkalom hossza 1.5 óra.

Hol és mikor tudsz velem találkozni?

Budapesten a VIII. kerületi Corvin-negyed igényes kávézói valamelyikében fogadom a hozzám fordulókat. A találkozás időpontját előzetesen közösen egyeztetjük e-mailben vagy Messengeren.

Bankkártyás fizetés Barionnal

Fizetési módok

Általános Szerződési Feltételek

Hibajelentés

Cookie tájékoztató

Szállítási Információk

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.