Barion Pixel

Rólam

Kendőzetlenül a párkapcsolatokról Alkotóműhely

Dr. Szűcs Krisztina

„Te nem Mindenható lévén, legalább azt a keveset tedd meg önmagadért, amire képes vagy! Aztán a párodért is megteszed majd.” – Ugye milyen egyszerű, mégis sokszínű a gondolatom? Bárki játszi könnyen megérti az üzenetét, az érintettek azonban a szívükkel is látják azt.

Nem fizikálisan bántalmazott nőknek, szingli(hölgye)knek, jegyeseknek segítek megtanulni tudatosan a jelenben élni a párkapcsolati koordináció eszközeivel.

 

Fontosnak tartom a párkapcsolatokban a kommunikáció és a támogató hozzáállás meglétét, tetteinkért való felelősségvállalás képességét, ezért az én küldetésem a prevenció és vele az önbecsülés-önismeret helyes arányának megtanítása. Annak felismerése motivál, hogy valós önérzet-öntudat nélkül nem a jelenben élünk. Beborít minket az idő finom homokja: vagy a múltba révedünk téves önsajnálatban tocsogva vagy hamis jövőkép illúzióját dédelgetjük trükkök egész tárházát felvonultatva. Olyan fejlődés víziója él bennem, melyben jobban járunk, ha vállaljuk magunkért (is végre) a Felelősséget és azt választjuk, hogy Esélyt látunk a bizonytalanban, Varázslatot az ismeretlenben, Áldást a befolyásolhatatlanban, Lehetőséget a lehetetlenben.

 

Párkapcsolati koordináció

A párkapcsolati koordináció (stratégia és taktika) eszközeivel megláttatom a párkapcsolataikban saját értékeikkel dacolva alárendelődőkkel, a hosszúra nyúlt szingli létből tartós párkapcsolatra megérettekkel, a jegyességből a házasságba tartókkal, hogy a kihívások természetes velejárói, folyamatosan termelődő és megoldandó tartozékai a társkapcsolatoknak. Mindannyian hasonlítunk a csiszolatlan gyémánthoz, melynek értékét a jól elvégzett csiszolás megsokszorozza. Ezért olyan hihetetlenül fontos az önmagunk jobbításáért végzett munka. E tevékenység olyan, mint az aranyásás: eredményesek akkor vagyunk, ha ott ásunk, ahol az arany – azaz elszántságunk a kihívások legyőzésére – van, különben joggal gondolhatja rólunk bárki, hogy csak a testmozgás kedvéért csináljuk.

 

A pontos célom annak segítése, hogy önfejlesztéssel, felelősségvállalással megszelídülve a gőgünktől és önteltségünktől a kellő tudás, lelki erő és akarat birtokába jutva meg tudjunk küzdeni az aktuális kihívásokkal. Ekkor adjuk igazi önvalónkat, mely mentes az egymás iránti torz ellenség képtől, egymást segítő, támogató és megértő.

Ennek érdekében alapítom a Jegybrǝnd (jegybrǝnd.hu) és Hölgy Páholy (holgypaholy.hu) csoportokat.

 

Jómagam ciklikus váltásokkal két különböző életpálya – alaphivatásom szerint a jogász és segítő szakma szereplőjeként a 3in1 stresszoldó-módszer – eszközeit a gyakorlatban alkalmazva az elmúlt közel harminc évben több ezer ember útját kísértem figyelemmel. Kezdettől fogva feltűnt, hogy minden jól működő társkapcsolat alapja a boldog nő. „Döntsd el, hogy boldog vagy irigy vagy!” – szól a mondás és valóban nem is lehet másképp. Csakhogy a párkeresési, randizási szokások időközben átalakultak, a játékokat felváltották a játszmák, melyek alól kevesen kivételek. Nem fényezhetek én sem nem létező glóriát a sok saját hibából is elrontott kapcsolat, sikertelenség és lelki megpróbáltatás után. Megtett utam minősítése nem ildomos, azonban azt bizton állítom, életem sokkal jobban működik mai tudatosságommal, mint korábbi ösztönös megéléseimmel. Vallom és tanítom, nem a tökéletesség, hanem az önbecsülésből és önismeretből táplálkozó öröm boldogít, ragyogtat.

Ahogyan jogászként bírói szakvizsgával és kodifikátor szakjogászi szakkal rendelkezem, a másik életpályán is képeztem magamat és kineziológus képesítést szereztem (121/1998/KIM törzsszámon), továbbá sikeresen elvégeztem a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet coachképzésén a párkapcsolati coach, házassági tanácsadó és face to face tréner szakmai képzést 2020. február 09-én.

 

Dr. Szűcs Krisztina Borbála

Párkapcsolat koordinátor

„Kedves Kriszti, mindkét várandósságom alatt alkalmaztam az Évszak-tesztet. Valahogy nyugodtabb kismamává, aztán anyukává tett. Kislányaim először babaként élvezték jótékony hatásait, többet nevettek, kevesebbet sírtak az átlag gyerekeknél. Évszak-típusuk szerint öltözködnek ovis koruk óta. Manapság iskolásként a tanulásban, sportban veszik hasznát a módszernek, amit a mai napig játékosan alkalmaznak. Ajánlom azoknak, akik az életet nem összeszorított fogakkal élik, hanem mosollyal az arcukon.” 
Ági

„Kedves Kriszti, bevallom először nem értettem az Évszak-tesztet. Olyan bonyolultnak tűnt, mintha nem is tudom, egy szekrénysort kellett volna összeszerelnem. Miután személyesen beszéltünk és megértettem az elv játékosságát, már tudtam alkalmazni a hivatásomban. A színpadon táncolva egyre több siker váltotta fel a korábbi kudarcokat. A tánc az életem. Tapasztalataimat tanárként ma már a fiataloknak is átadom. “
Ádám

„Kedves Kriszti, érett nőként sikerült megvalósítanom egy nagy álmomat: elutaztam álmaim helyére Indiába, teljesen egyedül. Az Évszak-tesztet a sminkelésnél, öltözködésemben alkalmaztam. Az úton magabiztos, örömtől ragyogó nőként vettem részt. Hölgytársaim mellett még a gyönyörű indiai hölgyek is megdicsérték külső-belső harmóniámat. Bónuszként a páromat is megismertem az úton. “
Margó

A híres Évszak-teszt

A kezdetektől tesztelem magamon a gyakorlatban – változó, de többnyire pozitív eredménnyel – az Évszak-tesztet. Legutóbb 2019-ben Balin jártamkor volt rá módom. Még ha szerénytelenül is hangzik vállalom, a gyönyörű balinéz hölgyek koszorújába, majd társaságába spontán kérésükre kerültem, valamennyiünk nagy örömére. Íme a fotó:

Fizetési módok

Általános Szerződési Feltételek

Hibajelentés

Cookie tájékoztató

Szállítási Információk

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.