Barion Pixel

Hölgy-Páholy

Hölgy-Páholy

Hölgy-páholy a facebook csoport

 

Ez az egyik csoportom a Facebookon, ahol folyamatosan osztok meg párkapcsolati koordinációs (stratégiai és taktikai) eszközöket (posztokat, videókat) azoknak, akik hajlandóak tartósan és tudatosan a jelenre hangolódni, a jelenben muzsikálni: benne lenni, tartózkodni, azt alakítani. Nem akarják boncolgatni, elemezni a múltat, annak eseményeit csupán hasznos információnak tekintik. Nem kötődnek hozzá, el- és magukon át tudják engedni.

Prevenció

 

Szeretnék hasznos összeköttetés lenni azoknak, akik választják a prevencióban rejlő teremtőerőt, valós önérzettel-öntudattal a jelenben élést, a felelősséget Önmagukért (is).

Szeretnék segíteni azoknak, akik felismerték, hogy a rossz minták, beidegződések, szokások, melyeket eddigi kapcsolataikban szereztek, törölhetők! Akkor is, ha úgy érezzük, ez már részünkké vált. Hangsúlyoznám, hogy  minden szokás tanulható és alakítható.

…És azoknak, akik megértek a tartós párkapcsolatra.

Miért „Hölgy”?

Mert a Hölgy Úrinő. Finom és udvarias viselkedésű, még édes kettesben saját magával is. Nem hibáztat – Önmagát is beleértve – senkit, egyszerűen hagyja átáramolni magán a negatív érzéseket. Így azok nem rombolják sem belül, sem kívül. Stílusa ettől ünnepélyes, kifinomult. Nem él a múltban, nem akarja kitörölni a múltat, az számít neki, amit a jelenével kezd: ünnep számára a most minden pillanata. A figyelmét az egyensúly megteremtésére fordítja. Tisztel és elvárja, hogy tiszteljék.

Úri nőnek előkelő férfi a párja (férje, jegyese vagy kedvese). Egy duális Világban tanulni csak a polaritás ismeretében lehet sikeresen. Ezért igenis lehetnek nők mellett férfiak is tagjai a Hölgy Páholynak, mert egyáltalán nem cél az Urak hermetikus elkülönítése.

Miért „Páholy”?

Mert a páholy kitüntetett – mi több – kiváltságos hely. “Úrinőnek” való, aki magasból szemléli az eseményeket, és tudatos megfigyelés után alakítja azokat. A páholy biztonságos, félreeső, meghitt légkörrel rendelkezik, így a legalkalmasabb helyszínt nyújtja bensőséges témák feltárásához.

Közösség

A Hölgy Páholy olyan közösség, melyet egymás támogatása céljából teremtünk; amikor tehetjük személyesen, ennek hiányában az internet használatával rendszeresen találkozunk.

Misszió

A Hölgy Páholy Misszió:
prevenció – fókuszált ragyogás – kifinomultság – kooperáció – konszenzus

Facebook csoport jelentkezés

 

A Hölgy Páholy Zárt Facebook csoportba csak a jelentkezés elfogadásán keresztül lehet bejutni.
Bármikor csatlakozhatsz, bármikor lemondhatod.
Regisztrálni a zárt csoportba itt tudsz:

Hölgy Páholy Facebook Csoport

START: 2020. július 1. 

Fizetési módok

Általános Szerződési Feltételek

Hibajelentés

Cookie tájékoztató

Szállítási Információk

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.